miercuri, 22 ianuarie 2014

Pregatiri de Martisor!

Am inceput pregatirile pentru Martisor!
Modelele sunt aproximativ aceleasi de anul trecut - daca voi reusi sa mai creez si altele vi le voi prezenta cat de repede posibil.
Dar chiar si asa, cred ca sunt destule modele frumusele din care puteti alege, bune de purtat ca pandantiv si dupa ce trece perioada martisoarelor. Le putem asorta ulterior si o pereche de cercelusi sau un inel, ca sa va puteti bucura de un set.
Plus brosele -  sunt perfecte pentru doamnele elegante! Dar nu numai ele pot purta o brosa - pot inveseli un rever sobru de sacou sau pot completa o bluza sau o esarfa, sau chiar o curea sau o geanta ...ce mai, oricine poate purta o brosa, fie ca o face in mod clasic sau jucaus si nonconformist. Modelul brosei-mar creata anul trecut s-a bucurat de o mare apreciere, tocmai datorita versatilitatii si veseliei ei :)

Deci - am deschis listele, sunt pregatita sa va notez! Faceti-va calculele, numarati mame, bunici, matusi, iubite, invatatoare..etc, socotiti-va si bugetul si scrieti-mi. Putem face comanda esalonat in mai multe etape, sa va fie usor atat voua - cu plata, cat si mie - cu lucrul ;)
Aveti mai jos modelele de martisoare updatate, cu pretul trecut in dreptul fiecarui model, sa va fie mai simplu sa socotiti :) Stiti deja ca orice model poate fi lucrat in aproape orice combinatie de sarme-pietre-culori, doar spuneti-mi ce v-ar interesa si eu voi cauta prin stocul personal, sa gasesc potrivirea perfecta!

Astept mailurile voastre la petra.bijoux@gmail.com, cu numele fiecarui model, sarma si culoarea preferata, numarul de bucati...sau cu link-uri catre alte modele, bune de oferit in aceasta perioada (ma refer in special la brose, dar poate vreti sa oferiti si alte piese de bijuterii - cercei, inele..)
Pentru mai multe modele va invit sa ma vizitati si pe Facebook.








2 comentarii:

  1. Dar superbele mere? Mai faceti si anul acesta? La ce pret?

    RăspundețiȘtergere
  2. Fac si anul acesta, dar numai la comanda - va rog sa-mi scrieti pe mail daca doriti si in ce combinatie de sarme-pietre-culori

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...