sâmbătă, 27 august 2011

Wine Butterflies - set cercei, pandantiv si decoratii sandale placate argint si cristale bordeaux, labradorit, snow quartz

Se stie ca-mi plac fluturii - nici n-ai cum sa nu-i placi, atat de delicati, de frumosi si gratiosi.
Am intalnit insa o persoana care ma intrece in dragostea pentru fluturi :) - o fata finuta si delicata ca un fluture care si-a dorit ca in ziua nuntii ei fluturii sa-i formeze alai si sa o insoteasca peste tot.

Am pornit de la modelul mai vechi de fluture pe care l-am incercat in trecut, dar pe care l-am mai "complicat" putin, adaptandu-l la forma briolettelor de cristal.
Am folosit sarma placata cu argint inoxidabila, cristale de sticla bordeaux de diferite forme si marimi, labradorit si snow quartz si am creat un pandantiv-fluture insotit de cercei (tot fluture) si decoratii pentru sandale (ghiciti! - tot fluturi:D).
Tortitele sunt din argint 925.

Astept cu nerabdare pozele de la nunta ei, unde toate decoratiile au luat forma de fluturi in culorile ei preferate - visiniu, alb si gri.
Pana atunci va voi arata pozele mele.
(Regret ca sandalele nu le-am putut poza pe "manechin", ar fi aratat mult mai bine cu siguranta - din pacate sandalele erau marimea 35 iar piciorul meu tinde spre 39 :D)

COMANDA SPECIALA






















































2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...