sâmbătă, 30 aprilie 2011

April - set cercei si pandantiv placate argint si jad roz,cuart, rodonit, fluorit, aventurin, sunstone, granat, coral, malachit

Un set delicat care se aseamana atat prin forma cat si prin culori cu aceasta luna a florilor. Atat cerceii cat si pandantivul au forma de floare cu petale tesute cu fire subtiri ca de borangic, avand in centru o piatra de jad roz pal in forma de moneda gravata ca o floare. In partea de jos este un manunchi de bobite in culori diafane, ca un pom inflorit, din care se prelinge o picatura de cuart hematoid in aceeasi nuanta de roz pal.
Materiale: sarma placata cu argint protejata impotriva oxidarii, monede gravate de jad roz, briolete de cuart hematoid roz pal, sfere de 3-4-5-6mm de cuart roz, aventurin verde si rosu, fluorit vernil, malachit, rodonit, granat, coral roz si piatra soarelui naturala (sunstone).
Tortitele sunt din argint 925.
Lungime cercei: aprox. 7cm x 3cm
Lungime pandantiv: 6,2cm x 3,3cm

DISPONIBIL
















4 comentarii:

  1. Buna seara!
    Minunat! ...pretul cercelusilor care ar fi?...

    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
  2. Uf, cat de nice arata... iti iei cumva "marfa" de la www.margelatu.ro ? :-?

    RăspundețiȘtergere
  3. Buna Mihaela, din pacate a fost vandut din fasa, daca pot spune asa, adica nici nu era terminat si postat si fusese rezervat :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Scarlet O'Hara - iau "marfa" din multe locuri, dar de la margelatu nu am luat pana acum, nici nu cunosc site-ul, o sa-i fac o vizita acum ca mi-ai zis ;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...